Uutisia
Oulussa ja Kuopiossa upeat Kapitulit World Chaine Day'na 23.4.
7.5.2022
KUOPIO Kuopiossa juhlittiin Savo-Karjalan Kapitulia upeissa juhlavissa puitteissa. Kapitulissa installoitiin hieno joukko jäseniä ja Grand Dinnerilla tarjoiltiin maukkaita paikallisia herkkuja. GRAND…
Jeunes Chefs Rôtisseurs Suomen Mestari 2022 Otto Hietamies & pääsiäismenuvinkki
14.4.2022
Otto Hietamies voitti Nuorten kokkien Suomen Mestaruuskisat Turussa 12.3. Otto lähtee seuraavaksi edustamaan Suomea kansainväliseen Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2022 -kilpailuun Meksikoon.…
K-Supermarket Tapiolalle Chaîne des Rôtisseurs-kilpitunnustus
12.4.2022
Espoon Tapiolassa Kauppakeskus Ainoassa sijaitsevalle K-Supermarket Tapiolalle myönnetään ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta arvostettu Chaîne des Rôtisseurs-kilpi tiistaina…
Helsinkiläiselle KULTÁ Kitchen & Bar -ravintolalle Rôtisseurs-kilpi
25.3.2022
Helsinki sai uuden kilpiravintolan 21.3.2022, kun Chaîne des Rôtisseur Finlande myönsi KULTÁ Kitchen & Bar -ravintolalle arvostetun Rôtisseur-kilven. Kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan korkeasta…
Ravintola Arctic Restaurant Lapin yhdestoista kilpiravintola
22.3.2022
Chaîne des Rôtisseur on myöntänyt Rovaniemellä sijaitsevalle Arctic Light hotellin Arctic Restaurant ravintolalle järjestön merkittävän tunnustuksen, Rôtisseur-kilven. Arctic Light on Lapin alueella…
Otto Hietamies voitti nuorten kokkien Suomen mestaruuden 2022
13.3.2022
Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailut käytiin viikonloppuna 12.3. Turussa. Chaîne des Rôtisseurs- järjestön kilpailu järjestettiin korikilpailuna, jossa kukin kilpailija sai korin, josta…
Ravintola OOBUsta Turun yhdestoista kilpipaikka
11.3.2022
Kevätauringon siivittämänä 9.3.2022 saimme jälleen Turkuun uuden Rôtisseurs-kilpiravintolan. Perinteikkäässä Bassin talossa sijaitseva ravintola OOBU sai kunnian kiinnittää Rôtisseurs-kilven…
Chaîne des Rôtisseurs Ukrainan hyväksi
8.3.2022
Ehdimme jo huokaista helpotuksesta, kun ravintoloiden rajoitukset alkoivat väistymään ja pääsisimme taas nauttimaan toistemme seurasta hyvän ruoan ja juoman äärellä. Nyt olemme kuitenkin välittömästi…
ETU JÄSENILLE: kirjatarjous + Aromi/Evento-lehti maksutta
1.3.2022
Kaikki, mitä olet ikinä halunnut tietää gastronomiasta. Palkitut Rotisseurit; ruokatoimittaja ja -kuvaaja Kari Martialan ja keittiömestari-ruokatoimittaja Helena Lylyharjun upea kirja: Parasta…
Tampereen Kapituli 5.12.2021 - katso kuvakooste
1.3.2022
Rotisseurs-kilpiravintola Näsinneulan huipulla järjestettiin viime vuonna Tampereen kapituli itsenäisyyspäivän aattona. Upea tilaisuus kuvakoosteineen on nyt julkaistu kansainvälisellä Chaîne News…
Conseiller Culinare Esa Koppelon menuvinkit ystävänpäivään ja laskiaiseen
10.2.2022
Esa Koppelo on Chaine des Rotisseurs- järjestön puhemiehistössä arvolla Conseiller Culinare ja on Oulun voutikunnan hallituksen jäsen. Esalla on ravintola-alan kokemusta yli 30 vuotta. Esa toimii…
Jäsenmaksut 2022
25.1.2022
Jäsenmaksulaskutus vuonna 2022 toteutetaan maaliskuussa. Jäsenmaksulaskua ei lähetetä sähköpostiin. Heille, jotka eivät vielä viime vuonna ottaneet käyttöön e-laskutusta, lasku tulee perinteisenä…
Turun Kauppahalliin kaksi uutta kilpimyymälää
31.10.2021
Turun Kauppahalliin saatiin kaksi uutta kilpimyymälää Turun kauppahallin syntymäpäiviä 125 vuotta vietettiin kauppahallissa 20.–23.10.2021. Samalla viikolla luovutettiin järjestömme myymäläkilvet…
Turun suurkapituli kansainvälisillä sivuilla
25.10.2021
Finland Grand Chapitre Turku, August 27-29, 2021, Held on both sides of the River Aura " Appreciating Finnish food culture and traditions " Lue koko uutinen kansainvälisiltä sivuilta
Chaîne des Rôtisseurs ottaa osaa Veijo Votkinin menehtymisen johdosta
21.10.2021
Veijo Votkin Oy:n perustaja Veijo Votkin menehtyi aiemmin tällä viikolla. Veijo Votkin on ollut pääkaupunkiseudulla merkittävä liha-alan vaikuttaja useiden vuosikymmenten ajan ja hän oli järjestömme…
Uusi jäsentuotteiden verkkokauppa avattu!
17.10.2021
Tervetuloa tutustumaan uuteen jäsentuotteidemme verkkokauppaan! Oletko kaivannut Rôtisseurs-logolla varusteltuja tarjoiluvälineitä, nahkaista esiliinaa tai täysin uniikkia pannunalusta? Enää ei…
Alexanderplats sai kilven: ”Korkea laatu ei synny ilman osaavaa henkilökuntaa”
13.8.2021
Alexanderplats sai kilven: ”Korkea laatu ei synny ilman osaavaa henkilökuntaa”
Vilja Valliranta nappasi voiton Nuorten kokkien SM-kisoissa
15.5.2021
Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailuissa Jyväskylässä nuoret keittiöalan ammattilaiset ottivat mittaa toisistaan valmistamalla kolmen ruokalajin menun. Kilpailun voittaja Vilja…
Kilpipäivä!
24.4.2021
Tänään on kilpipäivä! Juhlitaan erilaista kilpipäivää - jo toisen kerran. Annetaan kuitenkin keväisen valon pilkahtaa hyvän ruoan ja juoman äärellä pienessä piirissä kilpipäivänä lauantaina 24.4.2021.…