Kilpiravintoloiden menut

Ravintola Mami

 

Vanhan Liiton Kilpimenu 40 €

Toast Skagen

***

Eskolan tilan vasikanmaksaa ja kermaan muhennettua sipulia

***

Köyhät keittäjät

Ravintola Salon Seurahuone

Ravintola Salon Seurahuone tarjoilee kansainvälisen Rôtisseur-kilpipäivän kunniaksi perjantaina 25.9  ja lauantaina 26.9 viiden ruokalajin syksyisen maistelumenuun hintaan 50€.

Keittiömestari Tuomas Hyrsky on kerännyt menuun syksyn parhaimpia raaka-aineita Halikonlahden sorsasta metsäsieniin ja herkullisiin uuden sadon juureksiin. Ravintoloitsija Kalle Hämäläisen rakentama viinipaketti täydentää rustiikkisen syysmenuun.

Tervetuloa!

 

Ravintola Smör

 

Sokerisuolattua siikaa, luomuporkkanaa ja rapumajoneesia

Paistettuja metsäsieniä, vuohigryere-juustoa ja sipulilientä

Harvaluodon luomukaritsaa, ruusukaalia ja luomuherukkakastiketta

Lakkaa ja kuusankosken luonnonlakritsaa

Puolukkaa, valkosuklaata ja luomuomenasorbettia

Menu 55€ (Rotisseureille tarjoamme lasin kuohuvaa alkuun)

Viinipaketti menulle 45€

 

Ystävällisin terveisin

Janne Juvonen

Ravintoloitsija

 

Ravintola Le Soleil

Ajatuksena on, että yhteistyössä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa toteuttamamme Sadonkorjuumenu on meillä tarjolla Kilpipäivän menuna 16.9 – 3.10.2015 klo 18.00 alkaen.

Buffetmenun hinta on 38€.

Alkuruokia:

Vihersalaatti marinoidulla kyssäkaalilla

Caesarsalaatti saariston tapaan

Kvinoa-papusalaatti

Neljä kalaa: tyrnisilakka, tervasilakka, katajanmarjasilli ja lasimestarinsilli

Savusärkiterriini, tillismetana ja sipulihilloke

Waldorffin salaatti kanalla

Perunasalaatti hernepestolla

Palvilammas ja inkiväärijogurttikreemi

Maalaispatee, mustaherukkachutney ja pekonikarkki

Graavilohi ja punaherukkafenkoli

Metsäsienisalaattia ja mummonkurkkua

Kalkkunapastrami ja tyrnikurpitsahilloke

 

Pääruokia:

Haukiwallenberg mätikastikkeella

Ankankoipi-luumupata

Glaseerattua ylämaankarjan rintaa

Gratinoitu parsaterriini

Keräkaaliwokki

Rosmariiniviinietikalla maustetut lohkoperunat

 

Jälkiruokia:

Uuniomena-bavaroise ja kaneli-crumble

Mustikkarättänä mascarponekreemillä

Creme caramel ja appelsiinisalaatti

Appelsiini-tummasuklaa-ganache

Pihlajamarmeladi

Suolainen toffee tummasuklaakonvehti

 

Ravintola Suomalainen Pohja

Kilpipäivän 25.9 menu Suomalaisella Pohjalla 

Kattaukset klo 13.00 tai 18.00 – 19.00

Pöytävaraukset  21.9.2015  klo 18.00 mennessä p. 2512000

Huom! Menun saa etukäteistilauksena myös ti-to 22.- 24.9. Varaukset 2 päivää ennen.

 

Amuse Bouche

 ***

Haalea salaatti karitsan kateenkorvasta

Riesling Kabinet 12 cl

***

Rapuliemessä haudutettua kuhaa, parsakaalipyrettä

Mellot Pouilly Fumé  16 cl

***

Omenastruudelia, punaherukkasorbettia ja vaniljavaahtoa

Menu 48 €

Viinipaketti 16 €

 

Ystävällisin terveisin

Tapio Kulmala                                      

ravintoloitsija, keittiömestari