Kilpiravintoloiden menut
Ravintola Mami
Vanhan Liiton Kilpimenu 40 €
Toast Skagen
***
Eskolan tilan vasikanmaksaa ja kermaan muhennettua sipulia
***
Köyhät keittäjät
Ravintola Salon Seurahuone
Ravintola Salon Seurahuone tarjoilee kansainvälisen Rôtisseur-kilpipäivän kunniaksi perjantaina 25.9 ja lauantaina 26.9 viiden ruokalajin syksyisen maistelumenuun hintaan 50€.
Keittiömestari Tuomas Hyrsky on kerännyt menuun syksyn parhaimpia raaka-aineita Halikonlahden sorsasta metsäsieniin ja herkullisiin uuden sadon juureksiin. Ravintoloitsija Kalle Hämäläisen rakentama viinipaketti täydentää rustiikkisen syysmenuun.
Tervetuloa!
Ravintola Smör
Sokerisuolattua siikaa, luomuporkkanaa ja rapumajoneesia
Paistettuja metsäsieniä, vuohigryere-juustoa ja sipulilientä
Harvaluodon luomukaritsaa, ruusukaalia ja luomuherukkakastiketta
Lakkaa ja kuusankosken luonnonlakritsaa
Puolukkaa, valkosuklaata ja luomuomenasorbettia
Menu 55€ (Rotisseureille tarjoamme lasin kuohuvaa alkuun)
Viinipaketti menulle 45€
Ystävällisin terveisin
Janne Juvonen
Ravintoloitsija
Ravintola Le Soleil
Ajatuksena on, että yhteistyössä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa toteuttamamme Sadonkorjuumenu on meillä tarjolla Kilpipäivän menuna 16.9 – 3.10.2015 klo 18.00 alkaen.
Buffetmenun hinta on 38€.
Alkuruokia:
Vihersalaatti marinoidulla kyssäkaalilla
Caesarsalaatti saariston tapaan
Kvinoa-papusalaatti
Neljä kalaa: tyrnisilakka, tervasilakka, katajanmarjasilli ja lasimestarinsilli
Savusärkiterriini, tillismetana ja sipulihilloke
Waldorffin salaatti kanalla
Perunasalaatti hernepestolla
Palvilammas ja inkiväärijogurttikreemi
Maalaispatee, mustaherukkachutney ja pekonikarkki
Graavilohi ja punaherukkafenkoli
Metsäsienisalaattia ja mummonkurkkua
Kalkkunapastrami ja tyrnikurpitsahilloke
Pääruokia:
Haukiwallenberg mätikastikkeella
Ankankoipi-luumupata
Glaseerattua ylämaankarjan rintaa
Gratinoitu parsaterriini
Keräkaaliwokki
Rosmariiniviinietikalla maustetut lohkoperunat
Jälkiruokia:
Uuniomena-bavaroise ja kaneli-crumble
Mustikkarättänä mascarponekreemillä
Creme caramel ja appelsiinisalaatti
Appelsiini-tummasuklaa-ganache
Pihlajamarmeladi
Suolainen toffee tummasuklaakonvehti
Ravintola Suomalainen Pohja
Kilpipäivän 25.9 menu Suomalaisella Pohjalla
Kattaukset klo 13.00 tai 18.00 – 19.00
Pöytävaraukset 21.9.2015 klo 18.00 mennessä p. 2512000
Huom! Menun saa etukäteistilauksena myös ti-to 22.- 24.9. Varaukset 2 päivää ennen.
Amuse Bouche
***
Haalea salaatti karitsan kateenkorvasta
Riesling Kabinet 12 cl
***
Rapuliemessä haudutettua kuhaa, parsakaalipyrettä
Mellot Pouilly Fumé 16 cl
***
Omenastruudelia, punaherukkasorbettia ja vaniljavaahtoa
Menu 48 €
Viinipaketti 16 €
Ystävällisin terveisin
Tapio Kulmala
ravintoloitsija, keittiömestari