Turun jäsentapahtumat

Turun Voutikunnan jäsentilaisuudet vuonna 2025 

Turun voutikunnan jäsenet saavat noin kuukautta ennen jokaista tilaisuutta jäsenkirjeen, jossa kerrotaan seuraavan kuukauden tapahtumista. Ilmoittautuminen ja maksu tilaisuuksiin hoituu Lyyti palvelun kautta. Linkit tapahtumiin löytyvät jäsenkirjeestä sekä rotisseurs.fi-sivulta. Tilaisuudet ovat aina avec ja niissä käytetään käätyjä, ellei muuta erikseen ilmoiteta. Pukeutuminen on "smart casual". 

Tapahtumien peruutusehdot:

Osallistumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen asti, jolloin laskutetaan vain pankki-ja maksupalvelukulut 10,00 €. Sen jälkeen tulleesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, osallistumismaksua ei palauteta. 

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista. Henkilövaihdoksesta pitää ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla tapahtumajärjestäjälle. 

Pidätetään oikeus peruuttaa tapahtuma, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin palautetaan ilmoittautuneille maksettu osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

 

Tammikuu

  • Lauantaina 25. 1. kello 12.00-15.00 ”Torilounas”, Ravintola Tori’o, Turun kauppatori. Aurakadun paviljonki, Turku 

Helmikuu

  • Lauantaina 1.2. Tampereen paikalliskapituli Ravintola Tammerissa.
  • Keskiviikkona 26.2. kello 18.00 ”Blinejä Ravintola Kastussa”, Salo. Yhteiskuljetus Akatemiatalon edestä Rothoviuksenkatu 1, lähtö kello 17.00 ja paluu samaan paikkaan noin kello 22.00.

 

Maaliskuu

  • Torstaina 6.3. kello 9.00–11.00,Yritysvierailu Leipomo Rosten”,  Turku.
  • Tiistaina 18.3. ”Vuosikokous” ja Dîner Amical, Ravintola Suomalainen Pohja.

 Huhtikuu

  • Lauantai 5.4. kello 11.00–13.00, ”Yritysvierailu Saloniemen Juustola”, Laitila. Dîner Amical, ”Tuli ja jää” kello 14.00 Borg Kitchen & Bar, Pori. Yhteiskuljetus Akatemiatalon edestä Rothoviuksenkatu 1, kello 9.30 ja paluu samaan paikkaan noin kello 18.30.
  • Lauantaina 12.4. Kokkikilpailukapituli Rovaniemellä.
  • Lauantaina 26.4. World Chaîne Day – Kansainvälinen Kilpipäivä
  • Lauantaina 26.4. Kilpipäiväkapituli Helsinki.

Toukokuu

  • Keskiviikkona 21.5 ”Kevätretki” Dragsfjärd Kemiönsaari, kohteena Söderlångvikin kartano. Vierailu Amos Anderssonin museossa. Dîner Amical, Ravintola Amos Krog, Voiveljet Oy. Yhteiskuljetus Akatemiatalon edestä Rothoviuksenkatu 1, lähtö kello 16.00 ja paluu samaan paikkaan noin kello 22.00. 

Kesäkuu

  • Tiistaina 3.6. ”Kesän aloitus ja Rose-viinejä”, Ravintola Roster, Turku.

Elokuu

  • Keskiviikkona 13.8. ”Rapujuhla”, Ravintola Grädda, Turku.
  • Perjantai -sunnuntai 22.–24.8. Lahden Suurkapituli ”Puusta pöytään”. 

Syyskuu

  • Lauantai 6.9. kello 10.00 –14.00 Työpaja, ”Kaunis kattaus ja kukat ovat puoliruokaa”. 

    Asiantuntijoina ja ohjaajina floristimestari ja floristiikan lehtori Kirsi Vesalainen ja restonomi YMK, erityisopettaja Nina Routamaa-Päiviö. Haluaisitko sinäkin tietää enemmän, miten loihtia täydellinen ruokailuelämys kaikille aisteille? Ravintola Suomalainen Pohja. 

    Työpajan jälkeen nautitaan ”Ruokailuelämys kaikilla aisteilla” kello 14.00.

  • Ruoka- ja viinimatka maanantai – lauantai 15.–20.9 Itävaltaan. Matkanjohtajana Antti Uusitalo matkatoimisto Unique Travelista.
  • Torstaina 25. syyskuuta ”Sadonkorjuujuhla” Ravintola Trappi, Naantali. Yhteiskuljetus Akatemiatalon edestä Rothoviuksenkatu 1, lähtö kello 17.00 ja paluu samaan paikkaan noin kello 22.00.

Lokakuu

  • Keskiviikkona 8.10. Dîner Amical, ”Baskimaa” Ravintola Gustavo, Turku.

Marraskuu

  • Keskiviikkona 19.11. ”Lipeäkalan ystävien ilta” Turun Kauppahallissa.
  • Sunnuntaina 30.11. Joulunajan Rôtisseurs Brunssi, Radisson Blu Marina Palace juhlakerros.

OMGD – tilaisuudet Viinille ravintolassa

 

Tammikuu

  • Maanantaina 20.1. ”Aistinvaraisen arvioinnin perusteet” Vice-Echanson, sommelier Tarmo Koskenoja.

Helmikuu

  • Keskiviikko 5.2. ”Rhône-ilta”. Delta Wines Finlandin sommelier Sami Urponen.

Maaliskuu

  • Maanantai 3.3. ”Samppanjailta”, Master of Wine Taina Vilkuna.

Huhtikuu

  • Maanantai 28.4. ”Erilaiset Riesling-viinit”. Delta Wines Finlandin sommelier Sami Urponen.

Lisätietoa OMGD-tilaisuuksista täältä.