Sunnuntai 4.5.2025 klo 12.00-15.00 Samppanjabrunssi Ravintola Koski
Tervetuloa!
Kevät huipentuu kuplivaan tunnelmaan, kun Koski-ravintolamme täyttyy hyvästä ruoasta, raikkaasta samppanjasta ja sunnuntain kiireettömästä fiiliksestä. Tule nauttimaan huolella rakennetusta brunssista, jossa yhdistyvät laadukkaat maut, rennon tyylikäs miljöö ja aito ilo. Brunssin vierailevana tähtenä on viinitekijä Sébastien Walczak arvostetulta Pascal Walczakin viinitilalta.
Hinta rotissööreille 68 € per hlö, sisältäen brunssimenun ja lasillisen samppanjaa.
Alkupalabuffet:
Hapanjuureen leivottua focacciaa & vaahdotettua voita
Valikoima vihersalaatteja & granaattiomenavinaigrettea
Antipastokasviksia & ricottaa
Crème Ninon
Mätibriossi
Ankkapastramia & punasipulihilloketta
Pääruoka (valitse yksi, tarjoillaan lautasannoksena):
Paistettua kuhaa – simpukkakastiketta, grillattua parsaa & perunapyreetä
TAI
Lehtikaali-palsternakkarösti – paahdettua kukkakaalia, hummusta & rakuunavinaigrettea
Jälkiruokabuffet:
Porkkanakakkua & hillaa
Sitruunajuustokakkua
Vaniljapannacotta
Kahvi/tee
***
Täydellinen brunssi ansaitsee seurakseen upeita samppanjoita!
Pascal Walczak Cuvée Prestige Brut 18€/12cl | 113€/plo
Pascal Walczak Rosé de Macération Brut 2021 21€/12cl | 135€/plo
Pascal Walczak Blanc de Blancs 2016 180€/plo
Varaa paikkasi nyt ja hemmottele itseäsi unohtumattomalla brunssikokemuksella!
Terveisin
Ilmari Saarikoski
Ravintoloitsija I Keittiömestari
Saarikoski Ravintolat
Ilmoittautua voit 25.4. mennessä TÄÄLTÄ.