Lauantai 15.2.2025 klo 18.00 Suomi kohtaa Italian -illallinen Koskessa

Sasu Laukkonen, "Mr. Nebbiolo" ja Ilmari Saarikoski Ravintola Koski, Kirkkokatu 10 

Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Sasu Laukkonen ja viinimaahantuoja Petteri "Mr. Nebbiolo" Laine vierailevat Ravintola Koskessa ja yhdistävät taitonsa ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken kanssa. Tarjolla on huippugastronomiaa; upea yhdistelmä paikallisia makuja ja italialaisen viinikulttuurin helmiä, jotka yhdessä takaavat ainutlaatuisen elämyksen Kosken tunnelmallisessa miljöössä.

Illallisen menu sisältää viisi ruokalajia viineineen (myös alkoholiton juomapaketti saatavilla tarvittaessa).

MENU

                                  Keittiön tervehdys:                                   Mätibriossi, piparjuurta ja rapeaa perunaa

Paahdettua suolattua siikaa, kurkkua ja sinisimpukkaa

Virna Timorasso 2023

Häränhäntää, tattikeittoa ja kaurafocacciaa

Fratelli Alessandria Verduno Pelaverga 2021

Peuran sisäpaistia, tomaattia, yrttejä ja kirsikkaa

Virna Borgogno Langhe Nebbiolo ”il” 2022

Mausteista suklaamarkiisia, portviinipäärynää ja vaaleaa kahvijäätelöä

Attilio Ghisolfi Barolo Chinato

Tarkemmat viiniesittelyt löytyvät täältä.

Menun normaalihinta on 120 €, mutta ennakkovarauksella rotissöörit saavat 15 %:n alennuksen menusta, jolloin sen hinta on 102 €.

Menun alkuun voi ostaa paikan päällä lasillisen kuohuvaa Alta Langa Extra Brut'ia hintaan 18 €. 

Pukukoodi on smart casual ja käädyt.

Varaa paikkasi tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen 30.1. mennessä TÄÄLTÄ.