Lauantai 15.2.2025 klo 18.00 Suomi kohtaa Italian -illallinen Koskessa
Sasu Laukkonen, "Mr. Nebbiolo" ja Ilmari Saarikoski Ravintola Koski, Kirkkokatu 10
Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Sasu Laukkonen ja viinimaahantuoja Petteri "Mr. Nebbiolo" Laine vierailevat Ravintola Koskessa ja yhdistävät taitonsa ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken kanssa. Tarjolla on huippugastronomiaa; upea yhdistelmä paikallisia makuja ja italialaisen viinikulttuurin helmiä, jotka yhdessä takaavat ainutlaatuisen elämyksen Kosken tunnelmallisessa miljöössä.
Illallisen menu sisältää viisi ruokalajia viineineen (myös alkoholiton juomapaketti saatavilla tarvittaessa).
MENU
Keittiön tervehdys: Mätibriossi, piparjuurta ja rapeaa perunaa
Paahdettua suolattua siikaa, kurkkua ja sinisimpukkaa
Virna Timorasso 2023
Häränhäntää, tattikeittoa ja kaurafocacciaa
Fratelli Alessandria Verduno Pelaverga 2021
Peuran sisäpaistia, tomaattia, yrttejä ja kirsikkaa
Virna Borgogno Langhe Nebbiolo ”il” 2022
Mausteista suklaamarkiisia, portviinipäärynää ja vaaleaa kahvijäätelöä
Attilio Ghisolfi Barolo Chinato
Tarkemmat viiniesittelyt löytyvät täältä.
Menun normaalihinta on 120 €, mutta ennakkovarauksella rotissöörit saavat 15 %:n alennuksen menusta, jolloin sen hinta on 102 €.
Menun alkuun voi ostaa paikan päällä lasillisen kuohuvaa Alta Langa Extra Brut'ia hintaan 18 €.
Pukukoodi on smart casual ja käädyt.
Varaa paikkasi tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen 30.1. mennessä TÄÄLTÄ.