Lauantai 1.3.2025 klo 9.00–16.00 Kokkausworkshop - Ranskalainen teema

Makupaja-keittiö Koivistonkylän Prisma, Lempääläntie 21           Kurssin vetäjänä Maître Rôtisseur Honoraire Petri Kerkkänen

Petri on perehtynyt paikan päällä ranskalaiseen gastronomiaan ja palannut hiljattain työreissultaan Pariisin OECD- ja UNESCO-edustustoista. Petrin opastamana kokataan kolmen ruokalajin klassinen menu modernilla twistillä. Luonnollisesti ruokiin yhdistetään niille sopivat viinit.

MENU

Kampasimpukka

oliiviöljyä, sitruksia ja tomaattia
***

Bouillabaisse

ranskalainen klassikko päivän kalansaaliista

***
Poulet au vin

kevätkananpoikaa, viiniä ja kasviksia
***
Kurpitsa & suklaa 

 

Menun (ruoka + viinit) hinta on yhteensä 80 € per hlö.

Tule mukaan kokkaamaan ja oppimaan hyvässä seurassa. Ota mukaasi kokkaukseen soveltuva asu ja tukevat kengät. Jos et halua osallistua kokkaamiseen ja tulet ruokailemaan, niin kerrothan asiasta ilmoittautuessasi (terveiset järjestäjälle -osiossa). Ruokailua varten pukukoodi on smart casual ja käädyt. Huom! Erityisruokavaliotoiveita ei pysty huomioimaan.