Lauantai 1.3.2025 klo 9.00–16.00 Kokkausworkshop - Ranskalainen teema
Makupaja-keittiö Koivistonkylän Prisma, Lempääläntie 21 Kurssin vetäjänä Maître Rôtisseur Honoraire Petri Kerkkänen
Petri on perehtynyt paikan päällä ranskalaiseen gastronomiaan ja palannut hiljattain työreissultaan Pariisin OECD- ja UNESCO-edustustoista. Petrin opastamana kokataan kolmen ruokalajin klassinen menu modernilla twistillä. Luonnollisesti ruokiin yhdistetään niille sopivat viinit.
MENU
Kampasimpukka
oliiviöljyä, sitruksia ja tomaattia
***
Bouillabaisse
ranskalainen klassikko päivän kalansaaliista
***
Poulet au vin
kevätkananpoikaa, viiniä ja kasviksia
***
Kurpitsa & suklaa
Menun (ruoka + viinit) hinta on yhteensä 80 € per hlö.
Tule mukaan kokkaamaan ja oppimaan hyvässä seurassa. Ota mukaasi kokkaukseen soveltuva asu ja tukevat kengät. Jos et halua osallistua kokkaamiseen ja tulet ruokailemaan, niin kerrothan asiasta ilmoittautuessasi (terveiset järjestäjälle -osiossa). Ruokailua varten pukukoodi on smart casual ja käädyt. Huom! Erityisruokavaliotoiveita ei pysty huomioimaan.