Kuvagalleria
VOUTIKUNNAN KUVASIVUSTO ON TÄÄLLÄ
KUOPION SUURKAPITULI SAVON SYDÄMESSÄ!
(Meitä oululaisia oli mukana yli 30 - kaikkia ei yhteiskuvaan saatu.)
Beuaujolais Nouveau 2012 Zakuskassa
OMGD-tilaisuus 15.11.2012
Ravintola Zakuskassa oli 21 paistinkääntäjää aveceineen maistelemassa uuden sadon viiniä, jonka kanssa maistelimme juustoja ja treffeleitä.
Ravintola Hugolle luovutettiin rotisseur-kilpi.
Kilpijuhlaa vietettiin 8.11.2012
Valtavouti Juha Ojamo ja 25 oululaista paistinkääntäjää aveceineen saivat nauttia illallisen
joka alkoi hummerikeitolla. Pääruoka oli Alhopakan ankkaa ja jälkiruokana kaakaovanukas omenasorbetin kera.
(kuvat suurenevat klikkaamalla)
Sadonkorjuujuhla Ynninkulmassa 13.10.2012
Chef de Table Hannu Uutisen veljesateria
(kuvat suurenevat klikkaamalla)
Piknik 2012
Heinäkuun viimeisenä perjantaina pidettiin jo perinteinen! Rotissööri-piknik. Lähdimme bussilla Sarkan edestä (jossa olimme saaneet lasilliset kuohuvaa - Kiitos Ainon!) kohti Värttöä ja Johanna ja Tomi Lanton pihapiiriä.
Piknikkiä suosi runsas osanotto (33 rotissööriä aveceineen), aurinkoinen sää, erinomaiset puitteet, leppoisa juttelu [puhuttiin ruoasta, ja ruoasta ja sitten ruoasta...], ylivertaisen hieno tarjoilu, kolminkertainen kattaus, toinen toistaan parempi tarjottava ja isäntäväen osallisuus yhtä lailla ilonpitoon kuin tarjoilujen täydentämiseen.
Lantoilta jatkoimme Koivurannan kahvilaan ja sieltä edelleen VIhiluotoon, Hotel Airportin aurinkoiselle pihalle. Bussikyyti palasi lähtöruutuun - Sarkan eteen - yhdeksän aikaan, joten ei mitään kiirettä vielä kotiin. :)
Oli hyvä iltapäivä ja ilta. Perinne jatkukoon!
Veljesaterialla Hugossa 29.3.2012
Piknik 2011
Kuvia kesän piknikiltä että marraskuun Saariselän/Keittiömestareiden herkkupöytätapahtumasta on kuvia toisaalla: nitä pääset katselemaan klikkautumalla tänne.
YNNINKULMASTA KILPIRAVINTOLA 23.4.2014
Suomen puhemiehistöstä valtavouti Juha Ojamo kävi luovuttamassa pronssisen kilven Ynninkulmalle. Holiday Inn´n Ynninkulma aateloitiin juhlallisin menoin ja menuin kilpiravintolaksi. Meitä oli kolmisenkymmentä rotissööriä todistamassa ja maistamassa tapahtumaa ja sen tarjontaa. Illalista oli juhlistamassa myös Conseiller Culinaire Commandeur Martti Lehtinen, joka kiitoskommenteissaan oli samaa mieltä kaikkien mukana olleiden kanssa: Ynninkulma ja sen henkilökunta on kilpensä ansainnut.