18.9.19 Jäsenilta ruokavalmistusta
Sikaa Kulinaaritalolla 18.9.2019 klo 17/19
Ilmoittautumislinkki Lyytissä tässä , ilmoittaudu 10.9. mennessä!
SIKAILTA!
Valmistamme ja puhumme siasta, keittiön päällikkönä Lahden Seurahuoneen Ville Penttilä.
Maistelemme erilaisia sian paloja alkuun – eroa Serranon kinkusta ja Parman kinkusta, ehkä teemme ihan antipastoja viereen.
Sitten valmistamme Iberico-possun kyljyksiä, ( sirkulointi ja paisto )
Porsaan fileetä ( tällä kertaa, emme tee siitä kuivaa .. )
Haudutetaan poskea ja potkaa.
Lisäksi valmistetaan syksyn juureksista ja sadosta hieman kylkiäisiä.
Jälkiruoaksi tehdään pekaanipähkinöistä ja kurpitsasta piirasta/kakkua.
Keittiölle mahtuu ensimmäiset 25 henkilöä sopivasti työskentelemään, aloitus heti klo 17.00, yhteensä viidellekymmenelle voimme luvata paikan ruokapöydästä klo 19 alkaen.
Illan hinta jäsen tai avec 31,50€, ei-jäsen 41,50€ sisältää tarpeelliset ruokajuomat sekä keittiöllä että aterialla.
Keittiöön mukava vaatetus ja kengät, aterialle pikkutakki ja käädyt, kuten tavallista.
Lämpimästi tervetuloa!