5.3.2024 Ruoanvalmistusilta
Salpauksen Kulinaaritalolla
Ruoanvalmistusilta Kulinaaritalolla
Tervetuloa odotettuun yhteiseen ruoanvalmistusiltaan Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritaloon 5.3.2024!
Maaliskuisessa menussa maistuu talviset maut ja pääsemme yhdessä Salpauksen opiskelijoiden kanssa valmistamaan herkullisen illallisen, jonka meille on suunnitellut Ravintola Taivaanrannan keittiömestari ja Vice-Conseiller Culinaire Niko Nyman.
Illallisen valmistus alkaa klo 16.00 ja ruokailu klo 18.00.
Illan menu
Tattariblini
Siianmätiä ja kevätsipulismetanaa
Cava Juve y Camps Reserva Familia Brut Nature Gran Reserva 2018
**
Härkätartar
Keltuaisgeeliä, friteerattua kaprista, piparjuurta ja punasipulia
Blauer Portugieser der Frischling 2021 Donabaum
**
Maderisottoa
Riesling Rehbock 2021 Donabaum
**
Paahdettua ankanrintaa 58c
Mustajuurta ja salottisipulikastiketta
Langhe Nebbiolo ”Fralù” 2019 Bruno Rocca
**
Crema Catalana
Trockenbeerenauslese Exquisit 37,5 cl 2018 Nittnaus
***
Illan viinit tulevat Tampereen viinitukusta ja viinejä tulee esittelemään Mika Huovinen. Viinien valinnasta on vastannut voutimme, Bailli de Lahti, Jari Prami.
Menu on kokonaisuudessaan gluteeniton ja laktoositon.
Illan hinta on 40 €/osallistuja ja hinta sisältää myös viinitarjoilun.
Illalliselle voi osallistua myös ilman ruoanvalmistusosiota.
Keittiöön mukaan oma essu ja kokkaamiseen sopivat vaatteet. Illalliselle pukukoodi on pikkutakki ja käädyt.
Ilmoittautumiset viimeistään 29.2.2024.
Ilmoittaudu tästä!