Keittiö ja valmistus alkaa klo 16, mukavat kengät ja keittiöön sopivat vaatteet
Illallinen klo 18.30, pukukoodina pikkutakki ja käädyt.
Illan menun on suunnitellut ja ohjaa keittiömestari Niko Nyman
***
Kala- ja äyriäisilta tarjoaa kokonaisuuden, missä perinteiset ruoanvalmistustekniikat, upeat viinit ja tekemisen ilo tuovat yhteen ruoka- ja juomakulttuurin avainsanat; rakkaus ruokaan ja juomaan!
Kuuden ruokalajin menu on laaja, mikä tuokin keittiöön väistämättä miellyttävää tekemisen meininkiä ja antaa mahdollisuuden haastaa itseään.
Kalat ja äyriäiset tapahtumaan toimittaa lahtelainen Salpausselän Kala ja tapahtuma toteutetaan Salpauksen tiloissa Lahdessa.
Herkullinen ruoka vaatii myös herkulliset viinit, jotka toimittaa Arvid Nordquist. Arvid Nordquist tuo ja myy viiniä, olutta, siideriä ja väkeviä alkoholijuomia Pohjoismaiden markkinoille ympäri maailmaa. Sillä on pitkä kokemus myynnistä sekä pohjoismaisille monopoleille että ravintolamarkkinoille. ( teksti Niko Nyman)
Menu
Gratinoitu vihersimpukka
**
Kuha cheviche ja paistettua kampasimpukkaa
Kevätsipulia ja versoja
**
Rapukeittoa ja toast skagen
**
Pintasavustettua taimenta
Lehtikaalia ja hollandaisea
**
Pala kotimaista pientila juustoa ja lakkaa
**
Tyrniparfait, kinuskia ja vadelmaa
Menun hinta 40€, joka maksetaan kokonaisuudessaan Lyytiin
Sisältää 6 ruokalajin menun ja juomapaketin, ei sisällä vähennettävää alv.
Viinit Steiniger Cabernet Sauvignon Rose Sekt, Riesling ja Moscatel de Alejandria
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Voutineuvoston psta Matti Jaakkola Vice Chargé de Presse