10.11.21 Hirvi-ilta Kulinaaritalo
Hyvän ruuan ystävät, Chaîne des Rôtisseurs Lahti -jäsenet!
Syksy on jo pitkällä ja metsästyskausi alkanut. Pääsemme nauttimaan riistaherkuista ja tutustumaan niiden käsittelyyn ja valmistukseen tässä seuraavassa jäsenillassamme, riista ja kastikkeet – ruokien valmistus yhteistyössä Salpauksen Kulinaaritalon ja opiskelijoiden kanssa.
Ville Penttilä on laatinut herkullisen menun ja Kati Onnela valinnut siihen erinomaiset viinit Winestaten valikoimasta. Viinit esittelee Katariina Immonen.
Tällä kertaa teemme ilmoittautumisen sähköpostitse ja maksut verkkopankkiin voutikunnan tilille. Tämä johtuu Lyytin verkkomaksuominaisuuksien päivityksestä, joka on vielä
kesken eikä ehdi tähän tapahtumaan. Ilmoittautumisaika on lyhyt juuri tästä syystä, samoin valmistelut ovat vasta varmistuneet. Tämä teksti on lähetetty myös jäsenkirjeenä postituslistalle.
Kulinaaritalon valmistusilta ke 10.11.2021 klo 16.00 / 19.00 oli menestys, kuvakansiolinkki nämä kuvat credit Terhi Forssell
Ilmoita -Osallistuja-, jos tulet valmistamaan ruokaa keittiöön jo kello 16.00. Ilmoita avec samaan kohtaan jäsenyydestä riippumatta. Menu jäsen 30€ , myös avec.
Ilmoita -Vain illalliselle, jäsen-, jos olet Rotisseurs -jäsen. Ilmoita avec samaan kohtaan jäsenyydestä riippumatta. Menu jäsen 30€ , myös avec
Ilmoita -Vain illalliselle, ei jäsen- , jos kumpikaan teistä ei ole Paistinkääntäjien jäsen. Menu 40€
Yhdistyksemme tilinumero FI 81 5045 0620 1216 38 johon ilmoittautuminen maksetaan verkkopankkimaksuna
eräpäivä heti. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliot ja allergiat, jotta voimme ottaa ne huomioon illallisessa.
Varustuksena keittiöön sopiva vaatetus ja mukavat kengät, illalliselle tuttuun tapaan pikkutakki ja käädyt. Lämpimästi tervetuloa!
Menu
*****
Alta Alella Pét Nat Aus
***
Tartar peuranpaistista
Cono Sur Single Vineyard Block 21 Pinot Noir
***
Hummerikeittoa ja toast marinoidusta jättiravusta
Dressigacker Wunderwerk Riesling 2015
***
Hirvenpaistihöystöä ja pottuvoita
Pierre-Henri Morel Côtes-du-Rhone Villages Signargues
***
Hirvenfileetä, riistakastiketta
Chateau Puybarbe Bordeaux
***
Creme Bruleé, uuniomenaa ja paahdettua valkosuklaata
Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese
*****