14.11.18 kokkausilta Kulinaaritalo Lahti

 

Kutsu Kulinaaritalon äyriäis-kalailtaan 14.11.18 

 

Kyseessä siis vuoden jäsenilta!
Valmistetaan äyriäis- ja kalaruokia yhdessä Salpauksen opiskelijoiden kanssa Kulinaaritalossa Svinhufvudinkatu 6 E.

Kokkaus alkaa klo 16.00 ja illallinen klo 18.30
Keittiöön mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautujaa, tilaisuus on aikaisempina vuosina ollut hyvin suosittu. Ilmoittautuminen jäsensivujen lomakkeella.

Lahden paistinkääntäjät ry kustantaa suurimman osan illan kustannuksista, osallistujat maksavat vain 20€/h voutikunnan tilille FI 81 5045 0620 1216 38 viitenumero 1452.

Keittiöön tarvitaan essut ja hyvät kengät ja sitten illalliselle tavalliseen tapaan pikkutakki ja käädyt.

 

Menu by Ville Penttilä

***

Kampasimpukkaa ja merilevää, soijaa. 

***

”Paella”: sahramia, chiliä, valkoviiniä, kolmea erilaista simpukkaa ja rapuja. 

***

Tiikeriravuilla täytettyä kampelaa, sauce americana ja yrttileipämurua. 

***

Rommibaba, smetanaa ja eksoottisia hedelmiä. 

 

Viinit by Kati Häkkinen & BB Wines Henri Pelkonen

 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Lahden paistinkääntäjien videokanava Youtubessa osoitteessa

http://bit.ly/2w1wChN

 

Tämän tapahtuman kuvakansio  tässä linkissä