Samppanjaa läpi aterian Casseli to 7.9.2017 klo 18.30
Onnistunut ilta takana, samppanja todellakin sopii monenlaisten ruokien seuraan ja raaka-aineeksi esimerkiksi risottoon ja jälkiruokiin!
Samppanja -ilta 7.9.2017
Gosset Brut Excellence
Amuse Bouche, vesikrassikeitto kermaisena
**
Savustettua ankanrintaa & pihlajanmarjaa
**
Nieriää
Samppanjaa & rapua
**
Granaattiomenaa
**
Juustolautanen
**
Sitruunaa & jogurttia
56,00€
Samppanjaa läpi aterian
Gosset Brut Excellence
Pol Roger Brut Reserve
Gosset Grande Reserve Brut
Pol Roger Rich Demi-Sec
45,00€
Tapasimme Casselissa Borupinraitti 4, Sibeliustalon vieressä erinomaisen menun parissa teemalla
Samppanjaa läpi aterian
Vinetumin Mauno Rovamaa on koko tilaisuuden ajan läsnä ja kertoo samppanjoista lisää, sillä juomat ovat kaikki Vinetumin viinitalon maahantuontia.
Lähettäkää ilmoittautumiset viimeistään 31.8. jäsetapahtumat -sivun lomakkeella. Samaan päivään mennessä toivomme suoritustanne menun hinnasta voutikunnan tilille käyttämällä viitenumeroa 1342
Menun hinta 56€, samppanjat suoraan ravintolaan 45€
Pukukoodina edelleen tuttu pikkutakki ja käädyt, kuljetusta ei ole järjestetty.