2012 16.10. Riistailta
SYKSYN RIISTAILTAAN, JOSSA KOKKAAMME ITSE MAITTAVAT ATERIAT RIISTALINNUISTA.
Tiistaina 16.10.2012, 16.30, illallinen klo 19.00
Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5a "ravintola Vipunen"
Valmistimme, opimme ja nauttimme riistaillallisen. Sami Häkkinen oli laatinut meille nautinollisen menun, jonka valmistus alkoi klo 16.30. Mukana oli yhteensä 11 Rotisseuria ruokaa valmistamassa
Linnut olivat kokonaisia ja jokainen pääsi niitä vuorollaan pilkkomaan, myös Salpauksen opiskelijat, jotka ahkeroivat kanssamme.
Sami antoi tarkat ohjeet ja ruoat valmistuivat melkein ajoissa. Kuten
kuvista näkyy annosten viimeistely jäi ammattilaisten huoleksi, samoin
kyyhkynrintojen paistosta huolehti Sami ammattitaidollaan.
Ruoka oli hyvää ja illassa oli tekemisen meininkiä!
Viinit illalliselle oli valinnut Harri Tarpeenniemi.
Menu
Herkkutattikeitto, Sherrykermaa
***
Metsäkyyhkynrintaa, vadelma- inkiväärikastiketta
selleripyreetä, uunijuureksia
***
Tarte tatin, vanilja kermajäätelöä
Kokkivuoroon on hyvä varustautua esiliinan kera ja mukavilla kengillä
Muutoin pukukoodi: pikkutakki, solmio ja käädyt. Kutsu on avec.