2010 6.11 Messilän kartanoravintolan Brunssi lauantaina
2010 11 06 Rotis brunssi Messilä KUVAT
Menu
Brut Laurent-Perrier
Appelsiinituoremehua, Omenatuoremehua, Karpalomehua
Gaspazho
Marjasalaattia sekä Hedelmäsalaattia
Vanilja-Mascarbonemousse
Hedelmävati
Nutellaa
Mansikkahilloa, lakkahilloa sekä appelsiinimarmeladia
Croisantteja
Vaniljalla maustettuja pannukakkuja
Matjessilliä, kanamunaa ja punasipulia
Karpalosilliä
Katajanmarjasilakkaa
Loimutettua lohta
Kokonaisia katkarapuja
Siian mätiä, kirjolohen mätiä
Punasipulia, valkosipulisuolakurkkua ja smetanaa
Kylmäsavustettua poroa ja lohta
Kirnuvoilla viimeisteltyjä tattariblinejä
Savusiikatahdasta saaristolaisleivällä
Sieni-pekonipiirakkaa ja kirsikkahilloketta
Tuoretomaattisalsa Brucetta Prosciutto
ja buffalomozzarellaa
Vihersalaattia ja sitrusöljyä
Jokirapusalaattia
Kananpojan Caesar-salaattia
Sienisalaattia
Ruohosipulilla maustettua munakokkelia
Kolmen riistan pyöryköitä
Hirvenlihamakkaraa
Savustettua naudan fileetä ja Chiantikastiketta
Kermaan muhennettuja keltavahveroita ja sipulia
Hunajaglaseerattuja rosmariinijuureksia
Hollolan-leipää, Hämäläistä ruislimppua, Ruisreikäleipää
Kirnuvoita ja kotijuustoa
Morbier tuhkajuustoa ja St. Agur sinihomejuustoa
Briejuustoa ja karamellisoituja pähkinöitä
Mansikkakermakakkua
Sacherkakkua, Sitruunatuorejuustokakkua
Valkosuklaacoocies ja suklaakonvehteja
Puolukkarahka mousse
Kahvi
42,-
PUKUKOODI : Pikkutakki, solmio ja käädyt