16.10.2024 Ruoanvalmistusilta, Kulinaaritalo Koulutuskeskus Salpaus

Suuren suosion saavuttanut ruoanvalmistusilta yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa on täällä taas!

Keskiviikkona 16.10. klo 16.00 kokoonnumme yhdessä Kulinaaritalolle ja valmistamme yhdessä herkullisen illallisen.

Keittiömestarimme Niko Nyman on jälleen laatinut meille herkullisen illallisreseptiikan, jota pääsemme yhdessä valmistamaan.

Tämä ilta on yksi jäseneduistamme ja sen vuoksi pystymme hinnoittelemaa sen hyvin ystävällisellä hinnalla!
 

Illan menu

Amuse-bouche L, G

Yön yli graavattua poron paistia, karpalogeeliä, piparjuurta ja friteerattua mustajuurta

**

Tattiravioli L

Parmesaanikermaa, salviaa ja haudutettua sipulia

**

Vasikan maminhaa L, G

Paahdettua broccoliinia, aiolia ja rakuuna-voikastiketta

**

Fasaanin rintaa L, G

Croquetas (juustoinen perunakroketti), sherry-pinaattimuhennosta ja tummaa balsamicokastiketta 

**

Suklaakakkua, vadelmamoussea ja kinuskia L, G

Hinta 45 € hlö, sisältää ruokajuomat.

Sitovat ilmoittautumiset 7.10. mennessä. 

Ruoanvalmistukseen osallistuville mukaan keittiöön sopivat vaatteet ja oma essu! 

Illallisella pukukoodi pikkutakki ja käädyt.

Ilmoittaudu mukaan tästä LINKISTÄ.