Syyskalaa ja ristaa Wanhassa Fiskarissa

SYYSKALAA JA RIISTAA WANHASSA FISKARISSA

 

Karjalan Paistinkääntäjät kokoontuivat päättämään toimintavuotensa Kotkaan ravintola Wanhaan Fiskariin 28. marraskuuta. Ravintoloitsija Riitta Horto joukkoineen antoi ansiokkaan näytteen ravintolan osaamisesta ja siitä, miksi ravintolalla on Paistinkääntäjien kilvet.

Alkumaljojen jälkeen nautittu keittiön lämmin tervehdys, samettimaisen pehmeä juureskeitto antoi esimakua tulevasta. Noutopöydästä haetut  kymmenet kalat eri muodoissa siivittivät 20 herkuttelijan makuhermot sellaiseen sointumaailmaan,  että illallisen olisi voinut päättää jo tähän. Mutta pääruokana tarjoittu peuran paisti vei viimeistään kielen mennessään. Peuran kanssa nautittu unkarilainen Pannonhalmin Pinor Noir osoittautui erinomaiseksi, uudeksi tuttavuudeksi ja toimi hienosti peuran ja paahdettujen luomujuuresten kanssa.

Jälkiruokana tarjouttu viikunatäytteinen creme brule, jouluinen maustekakku sekä hyytelöidyt kirsikat päättivät upean illallisen.

Kiitos Wanha Fiskari upeasta tilaisuudesta.

 

 

Tästä ei kalapöytä parane.
Mahduimme kaikki 20 yhden ison pöydän ääreen
Kari Ojalalla Riittaa kummallakin puolella