Sous vide ilta HC Saimaalla
Sous vide -illallinen 14.9.2018 Holiday Club Saimaa/Le Biff
Karjalan Paistinkääntäjien Sous vide -illallisella tutustuttiin sirkulaattorin käyttöön ja ruoan kypsentämiseen sous vide -menetelmällä. Holiday Club Saimaan Juhani Ellonen kertoi sirkulaattorin käytöstä ammattikeittiössä ja voutimme Heikki Koskinen menetelmän mahdollisuuksista kotikäytössä.
Kilpiravintolassamme Le Biffissä (HC Saimaa) nautitulla illallisella liha, kala, kasvikset ja hedelmät oli kypsytetty sirkulaattorilla. Upeita makuja ja kauniita annoksia.
Alkuruokana Herkkutattia ja nokkosta, sitten Kuusenkerkkälohta, omenaa ja selleriä, pääruoaksi Peltopyytä, punajuurta ja päärynää, jälkiruoaksi Sahrami creme bruleétä ja mustikkaa.