Karjala
Tervetuloa Karjalan voutikunnan sivuille
Karjalan voutikunnan toiminta-alue kattaa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnat.

Alueen ruokakulttuurin yhdistäviä piirteitä ovat rajan läheisyys, ortodoksisen uskonnon vaikutus sekä karjalainen kansanluonne ja vieraanvaraisuus.
Voutikuntamme tavoitteena on vaalia karjalaista vieraanvaraisuutta ja perinneruokia. Voutikuntamme on aktiivinen toimija, joka edistää ruokakulttuurin leviämistä ja hyvien pöytätapojen kunnioittamista karjalaisissa kodeissa, työyhteisöissä ja erilaisissa tapahtumissa.
Lappeenrannassa 22.2.2025 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin vuoden 2025 hallitukseen seuraavat jäsenet:
Bailli de Régional Ulla Liukkonen
Bailli Régional Honoraire Heikki Koskinen
Vice-Chargée de Presse Eeva Mäenpää
Vice-Conseiller Culinaire Hanna Arminen
Vice-Echanson Honoraire Susanna Kurvinen
Vice-Enchanson Juho Pylkkö
Vice-Chargé de Missions Tero Ylä-Jussila
Vice-Argentier Jarkko Ojala
Paljon onnea kaikille valituille!
Jäseneksi?
Kiinnostaako jäsenyys? Ole yhteydessä johonkin voutineuvoston jäseneen, niin pääsemme asiassa eteenpäin. Voutineuvoston jäsenet löydät tästä.
Uuden jäsenen tietopaketin löydät alta (pdf-tiedosto).
Karjalan voutikunnan uuden Voudin Ulla Liukkosen kuulumiset
Lue tästä linkistä lisää
Reseptikori
Käy katsomassa löytyisikö kokeilemisen arvoista reseptiä tästä linkistä
Jos sinulle ei tule järjestön uutiskirjeitä, tarkasta etteivät ne ole joutuneet sähköpostisi roskapostiin.
