JYVÄSKYLÄ

 

Vuoden 2025 tulevia tapahtumia

Huhtikuu

 

26.4. Kansainvälinen Kilpipäivä

Juhlitaan Kansainvälistä 10-vuotias Kilpipäivää – Taste of the World – makumatka ilman rajoja. Huhtikuun kolmas lauantai on omistettu kulinaristiselle huippuosaamiselle ja kansallisille perinteille – on aika juhlistaa Kansainvälistä Kilpipäivää! Tämä tärkeä päivä sai alkunsa Suomessa vuonna 2014, ja jo vuodesta 2015 alkaen siitä on vietetty ympäri maailmaa.

Kilpipäivän kehittäminen nostaa esiin kilpiravintoloiden ja -myymälöiden tinkimätöntä ammattitaitoa sekä laadukkaita raaka-aineita. Samalla se yhdistää gastronomian ystäviä eri puolilta maailmaa, yhteenkuuluvuutta tunnetta ja vaalii rikasta ruokakulttuuriperintöä.

Vuoden teemana on Taste of the World – juhlistamme makuja eri puolilta maailmaa, upeaa ruokaperinteitä ja laaja herkkuja. Liity mukaan juhlin ja koe, miten ruoka yhdistää ihmisiä yli rajojen!

_____________

Toukokuu

16.5. Kokkikurssi Priimuksessa

Perjantai 16.5 klo 16.00-21.00
Toteutus: Luento, kokkailua ja illallinen. Henkilömäärä: max. 30 hlöä

Ohjelma:

klo 16.00-16.45 luento päivän aiheesta, reseptit ja valmistusohjeet
klo 16.45-17.00 tutustuminen raaka-aineisiin
klo 17.00-19.00 ruoan valmistusta
klo 19.00-21.00 illallinen

Menu

Sokerisuolattua ginilohta, marinoituja kasviksia ja yrttimajoneesia
Varhaisperunasalaattia, raparperi vinegretteä, marinoitua parsaa
ja tillimarinoitua kurkkua
*****

Korvasieni Cappucino, rapeaa maa-artisokkaa, timjamia ja juurileipää

*******
Grillattuja äyriäisiä, lihaa ja lintua
Viinikastiketta ja bearnaisekastiketta sesongin lisäkkein

*******

Paistettuja pikkulettuja, kuusenkerkkä-kinuskia, raparperihilloa ja makukermaa

 

Hinta: Koulutus: 10,00 €/henkilö (sis.alv.25,5%)
sisältäen luennon ja materiaalin
Illallinen: 60,00 €/henkilö (sis.alv.14%)

Viinit ja muut alkoholijuomat voi ostaa alakerran baarista pulloittain tai lasettein.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Pukukoodina smart casual ja tilaisuus avec

Osallistumismaksut suoritetaan 

Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n tilille: FI61 4600 2220 0495 81

Viite: 16 05255

_____________

Kesäkuu

 _____________

Elokuu

Rapujuhlat. Paikka ja päivämäärä vielä avoin.

_____________

Syyskuu

Mahdollisesti tilavierailu  Paikka ja päivämäärä vielä avoin.

_____________

Lokakuu

Pyynikki Brewhouse  Päivämäärä vielä avoin.

_____________


Marraskuu

Tilaisuutta ideoidaan vielä

Linkki menneisiin tapahtumiin

Jyväskylän Voutikunnan järjestämissä tilaisuuksissa otamme valokuvia ja julkaisemme niitä verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä tilaisuuden alussa.

*  *  *  *  *

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * * 

Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!

Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi