JYVÄSKYLÄ

 

Vuoden 2025 tulevia tapahtumia

 

Torstai 27.3 klo 17:00 Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n sääntömääräinen vuosikokous Ravintola Pöllöwaari

Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan   mukaan kuuluvat asiat. 

Tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2025–26. 

Ilmoittaudu VUOSIKOKOUKSEEN tästä 20.03.2025 mennessä

Emme järjestä etäosallistumis mahdollisuutta vuosikokoukseen

Kokouksen jälkeen illallinen n. klo 18.00 alkaen.

ILLALLISELLE ilmoittaudu tästä 20.03.2025  mennessä

MENU

Nieriä confit, paahdettu kukkakaalipyreetä, pikkelöityä kyssäkaalia ja raastettua tuoretta piparjuurta.

*****

Kampasimpukkakvenelli, miso-maa-artisokkapyreetä, samppanjakastiketta ja XO-kastiketta

*****

Naudan petite tenderiä, Pöllöwaarin okonomiyakia, parsakaalipyreetä, jää-parsakaalinvartta,  musta valkosipuli-majoneesia, pikkelöityä shimeji-sientä ja tummaa sinapinsiemenkastiketta

*****

Valkosuklaa-namelakaa mangosydämellä ja passionsuklaakuorrutuksella, mangofluidia ja mangorouhetta

*****

Petit fours & kahvi / tee

Menu 71,00 / hlö

 sisältäen alkumaljan, talon suodatetun still-veden ja kahvin tai teen

Viinit menulle 47,00 eur / hlö

Puolikas viinipaketti menulle 25,00 eur / hlö

Alkoholittomat juomat menulle 32,00 / hlö

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt.

_____________

 

Huhtikuu

4.4. Teerenpeli Neljän suora – tasting  pe 4.4.2025 klo 17.30 alkaen

Tastingissa 4 erilaista viski maisteluannosta ja tapakset noutopöydästä. Hinta: 40 € /henkilö.

Tutustutaan kuinka maailmalla palkittu Teerenpelin tislaamo valmistaa viskiä. Maistellaan neljä erilaista tuotetta. Tutustutaan niiden eroihin ja mistä ne erot johtuvat. Tämä kaikki ambassadorimme johdolla.

Tervetuloa Ravintola Teerenpeli Jyväskylään, Kauppakatu 32

Ilmoittautumiset TÄSTÄ

_____________

26.4. Kansainvälinen Kilpipäivä

_____________

Toukokuu

16.5. Kokkikurssi Priimuksessa

Perjantai 16.5 klo 16.00-21.00
Toteutus: Luento, kokkailua ja illallinen. Henkilömäärä: max. 30 hlöä

Ohjelma:

klo 16.00-16.45 luento päivän aiheesta, reseptit ja valmistusohjeet
klo 16.45-17.00 tutustuminen raaka-aineisiin
klo 17.00-19.00 ruoan valmistusta
klo 19.00-21.00 illallinen

Menu: Grillikoulussa valmistetaan eri raaka-aineista grillattavia tuotteita ja sesonkiin sopivia lisäkkeitä, kastikkeita ja salaatteja

Hinta: Koulutus: 10,00 €/henkilö (sis.alv.25,5%)
sisältäen luennon ja materiaalin
Illallinen: 60,00 €/henkilö (sis.alv.14%)

Ilmoittautuminen avataan 14.4.2025

_____________

Kesäkuu

 _____________

Elokuu

Rapujuhlat. Paikka ja päivämäärä vielä avoin.

_____________

Syyskuu

Mahdollisesti tilavierailu  Paikka ja päivämäärä vielä avoin.

_____________

Lokakuu

Pyynikki Brewhouse  Päivämäärä vielä avoin.

_____________


Marraskuu

Tilaisuutta ideoidaan vielä

Linkki menneisiin tapahtumiin

Jyväskylän Voutikunnan järjestämissä tilaisuuksissa otamme valokuvia ja julkaisemme niitä verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä tilaisuuden alussa.

*  *  *  *  *

Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * * 

Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!

Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi