JYVÄSKYLÄ
Vuoden 2025 tulevia tapahtumia
Torstai 27.3 klo 17:00 Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n sääntömääräinen vuosikokous Ravintola Pöllöwaari
Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan mukaan kuuluvat asiat.
Tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2025–26.
Ilmoittaudu VUOSIKOKOUKSEEN tästä 20.03.2025 mennessä |
---|
Emme järjestä etäosallistumis mahdollisuutta vuosikokoukseen
Kokouksen jälkeen illallinen n. klo 18.00 alkaen.
ILLALLISELLE ilmoittaudu tästä 20.03.2025 mennessä |
---|
MENU
Nieriä confit, paahdettu kukkakaalipyreetä, pikkelöityä kyssäkaalia ja raastettua tuoretta piparjuurta.
*****
Kampasimpukkakvenelli, miso-maa-artisokkapyreetä, samppanjakastiketta ja XO-kastiketta
*****
Naudan petite tenderiä, Pöllöwaarin okonomiyakia, parsakaalipyreetä, jää-parsakaalinvartta, musta valkosipuli-majoneesia, pikkelöityä shimeji-sientä ja tummaa sinapinsiemenkastiketta
*****
Valkosuklaa-namelakaa mangosydämellä ja passionsuklaakuorrutuksella, mangofluidia ja mangorouhetta
*****
Petit fours & kahvi / tee
Menu 71,00 / hlö
sisältäen alkumaljan, talon suodatetun still-veden ja kahvin tai teen
Viinit menulle 47,00 eur / hlö
Puolikas viinipaketti menulle 25,00 eur / hlö
Alkoholittomat juomat menulle 32,00 / hlö
Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt.
_____________
Huhtikuu
4.4. Teerenpeli Neljän suora – tasting pe 4.4.2025 klo 17.30 alkaen
Tastingissa 4 erilaista viski maisteluannosta ja tapakset noutopöydästä. Hinta: 40 € /henkilö.
Tutustutaan kuinka maailmalla palkittu Teerenpelin tislaamo valmistaa viskiä. Maistellaan neljä erilaista tuotetta. Tutustutaan niiden eroihin ja mistä ne erot johtuvat. Tämä kaikki ambassadorimme johdolla.
Tervetuloa Ravintola Teerenpeli Jyväskylään, Kauppakatu 32
Ilmoittautumiset TÄSTÄ
_____________
26.4. Kansainvälinen Kilpipäivä
_____________
Toukokuu
16.5. Kokkikurssi Priimuksessa
Perjantai 16.5 klo 16.00-21.00
Toteutus: Luento, kokkailua ja illallinen. Henkilömäärä: max. 30 hlöä
Ohjelma:
klo 16.00-16.45 luento päivän aiheesta, reseptit ja valmistusohjeet
klo 16.45-17.00 tutustuminen raaka-aineisiin
klo 17.00-19.00 ruoan valmistusta
klo 19.00-21.00 illallinen
Menu: Grillikoulussa valmistetaan eri raaka-aineista grillattavia tuotteita ja sesonkiin sopivia lisäkkeitä, kastikkeita ja salaatteja
Hinta: Koulutus: 10,00 €/henkilö (sis.alv.25,5%)
sisältäen luennon ja materiaalin
Illallinen: 60,00 €/henkilö (sis.alv.14%)
Ilmoittautuminen avataan 14.4.2025
_____________
Kesäkuu
_____________
Elokuu
Rapujuhlat. Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
_____________
Syyskuu
Mahdollisesti tilavierailu Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
_____________
Lokakuu
Pyynikki Brewhouse Päivämäärä vielä avoin.
_____________
Marraskuu
Tilaisuutta ideoidaan vielä
Jyväskylän Voutikunnan järjestämissä tilaisuuksissa otamme valokuvia ja julkaisemme niitä verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä tilaisuuden alussa.
* * * * *
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * *
Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!
Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi