JYVÄSKYLÄ
Vuoden 2025 tulevia tapahtumia
Lauantai 22.3 klo 18:30 Olut - Tastingiin Hiisi Tap Roomilla
TEISTING + HUIKOPALA
Talon tuoretta hapanjuurileipää ja piimällä maustettua voita L
Kampasimpukkaa, grillattua appelsiiniä ja vieriappelsiinivinegretteä L G
Härän poskea, karamellisoitua sipulipyrettä ja portviinikastiketta L G
Lämmin suklaakakku ja cointreaulla maustettua kirsikkaa L G
Hinta 60e / hlö sis. ruoan ja teistingin juomat.
Osallistumismaksu maksetaan Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n tilille: FI61 4600 2220 0495 81, viite: 22 03258
Paikkoja varattu 20 kappaletta, jotta mahdumme mukavasti kabinettiin. Ilmoittaudu tästä
_____________
Torstai 27.3 klo 17:00 Chaîne des Rôtisseurs Jyväskylä ry:n sääntömääräinen vuosikokous Ravintola Pöllöwaari
Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan mukaan kuuluvat asiat.
Tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2025–26.
Ilmoittaudu VUOSIKOKOUKSEEN tästä 20.03.2025 mennessä |
---|
Emme järjestä etäosallistumis mahdollisuutta vuosikokoukseen
_____________
Kokouksen jälkeen Ravintola Pöllöwaarissa
illallinen n. klo 18.00 alkaen.
ILLALLISELLE ilmoittaudu tästä 20.03.2025 mennessä |
---|
MENU
Nieriä confit, paahdettu kukkakaalipyreetä, pikkelöityä kyssäkaalia ja raastettua tuoretta piparjuurta.
*****
Kampasimpukkakvenelli, miso-maa-artisokkapyreetä, samppanjakastiketta ja XO-kastiketta
*****
Naudan petite tenderiä, Pöllöwaarin okonomiyakia, parsakaalipyreetä, jää-parsakaalinvartta, musta valkosipuli-majoneesia, pikkelöityä shimeji-sientä ja tummaa sinapinsiemenkastiketta
*****
Valkosuklaa-namelakaa mangosydämellä ja passionsuklaakuorrutuksella, mangofluidia ja mangorouhetta
*****
Petit fours & kahvi / tee
Menu 71,00 / hlö
sisältäen alkumaljan, talon suodatetun still-veden ja kahvin tai teen
Viinit menulle 47,00 eur / hlö
Puolikas viinipaketti menulle 25,00 eur / hlö
Alkoholittomat juomat menulle 32,00 / hlö
Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt.
Huhtikuu
4.4. Viski -tasting Teerenpelissä
26.4. Kansainvälinen Kilpipäivä
Toukokuu
16.5. Grillauskurssi Priimuksessa. Äyriäisiä, parsaa, korvasieniä…
Kesäkuu
Elokuu
Rapujuhlat. Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
Syyskuu
Mahdollisesti tilavierailu Paikka ja päivämäärä vielä avoin.
Lokakuu
Pyynikki Brewhouse Päivämäärä vielä avoin.
Marraskuu
Tilaisuutta ideoidaan vielä
Jyväskylän Voutikunnan järjestämissä tilaisuuksissa otamme valokuvia ja julkaisemme niitä verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä tilaisuuden alussa.
* * * * *
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka toiminnan lähtö-kohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset. Jäsenyys tarjoaa elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja
tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa. Kilpiravintolat yli 70 maassa ovat tiiviisti mukana toiminnassa.

* * * * *
Arvoisa jäsen, jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa, hoidatko päivityksen heti kuntoon!
Tiedot osoitteella sihteeri@rotisseurs.fi