Vinkkelin takana ovat keittiömestarit Olli Marttila ja Matti Vesikkala sekä sommelier Antti Uusitalo, jotka ovat työskennelleet pitkään yhdessä legendaarisissa helsinkiläisravintoloissa. Ravintoloitsijat uskovat klassiseen ruoanlaittoon, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja sesonkiajatteluun. Klassikoihin pohjautuvaa keittiötä täydentää ajatuksella koottu viinilista, johon on poimittu laadukkaita, alkuperää peilaavia viinejä
Paikka: Vinkkeli, Pieni Roobertinkatu 8, Helsinki
Aika: Keskiviikkona 10.1.2024 klo 18.00
Hinta: 4 ruokalajin keittiömestarin illallismenu ja alkujuomana kauden samppanja sisältyvät hintaan 79,50€, menulle valitun viinivalikoiman 60€ voi tilata ja maksaa paikan päällä
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 2.1.2024 maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa.
Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.
Tilaisuus on avec. Tervetuloa!
Ilmoittaudu |
---|