Kappeli nousi keskelle Esplanadia, keskelle Helsinkiä 1867. Se oli paikka, jossa käytiin ja paikka, jossa kohdattiin – ja sellaisena se on pysynyt. Kappeli näki suomalaisen taiteen synnyn. Jälkiä siitä on vieläkin ravintolan seinillä. Tänä päivänä Kappeli on monipuolinen ravintolakokonaisuus, johon kuuluu baari, kahvila, ravintola, kellarin juhlatilat ja terassi. Ravintola on avoinna joka päivä.

Keittiössä kunniapaikalla ovat suomalaiset laadukkaat raaka-aineet. Inspiroidumme Suomen vaihtuvista vuodenajoista sekä sen tarjoamista monipuolisista mauista ja väreistä. Vaalimme aitoa suomalaista ruokakulttuuria ja tulkitsemme sitä klassisesti, aisteja ja käsityötä kunnioittaen.

Rotissööreille on varattu yhteensä 30 paikkaa lounasta varten.

Tilaisuuden menu:

Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa

***

Paistettua nieriää ja vihreää parsaa, hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa

***

Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa


Paikka: Ravintola Kappeli, Eteläesplanadi 1, Helsinki

Aika: Tiistaina 9.5.2023 klo 13.00–14.30

Hinta: 3 ruokalajin menu ja kuohuviini hintaan 67€/hlö. Ravintola on valinnut ruokalajeille suositusviinit, joita voi tilata ja maksaa paikan päällä. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa 19.4. klo 10. Ilmoittaudu viimeistään 3.5. maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa.

Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.

Tilaisuus on avec. Tervetuloa!