Gastrogrill Muré on niittänyt mainetta Helsingissä keskittymällä maukkaisiin liharuokiin. Raaka-aineena käytetään pääsääntöisesti suomalaista palkittua laatulihaa. Keittiömestarina toimii monissa liemissä keitetty Mika Palonen.
"Käsityötähän tämä laadun ja maun tinkimätön vaaliminen vaatii joka vaiheessaan ja käsityö onkin meidän toimintamme ydin. Meille käsityöläisyys tarkoittaa niin tuottajan, lihanleikkaajan, lihan luokittelijan, kokin kuin tarjoilijankin työn vilpitöntä kunnioittamista. Meillä käsityö näkyy ja maistuu ja samalla todentaa läpinäkyvästi ja jäljitettävästi tuotteen matkan tiloilta Sinun lautasellesi."
Menu Muré 72€/hlö
- Alkumalja
- Tartar Murén tapaan
- Keittiön valitsema toinen alkuruoka
- Chateaubriand, päivän lisukkeet ja kastike
- Päivän jälkiruoka
Paikka: Pohjoisesplanadi 17, Helsinki
Aika: Ke 15.5. klo 18
Hinta: 72€/hlö, paikan päältä ostettavissa myös viinipaketti 59€/hlö (myös puolikaspaketti mahdollinen)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa.
Pukeutuminen: Pikkutakki & käädyt
Tilaisuus on avec. Tervetuloa!
Ilmoittaudu |
---|