Kaverukset Kai Kilpinen ja Mikko Mykkänen pyörittävät Helsingin yli 100 vuoteen ensimmäistä tislaamoa gastrokulttuurin keskuksessa Teurastamolla. Voimalana, saippuatehtaana, autopesulana ja viinikellarinakin toiminut tislaamorakennus on nähtävyys itsessään ja siitä on tullut koti palkintoja voittaneille gineille, paikalliselle akvaviitille, omenabrandylle ja ruis- ja mallasviskeille. Tervetuloa tutustumaan tähän Helsingin erikoisuuteen!

Paikka: Helsinki Distilling Company, Työpajankatu 2 a R3, Helsinki (Teurastamolla).

Aika: Keskiviikko 15.3.2023 klo 17.30 - 21.30.

Tislaamokierroksen jälkeen ohjattu tasting ja sitten illallinen. Tislaamokierros alkaa tasan klo 17:30, olethan siis ajoissa paikalla!

Menu:

Jääkellarin lohta Helsinki Akvavitilla, selleriä ja kirjolohenmätiä

**

Ylikypsää naudanposkea, tryffeli-perunavaahtoa, purjoa ja viskikastiketta

**

Veriappelsiini pannacotta ja rapeaa hunajamuru

Hinta: Tilaisuuden hinta on 87 €/hlö sisältäen tislaamokierroksen, juomatastingin sekä menun. Menuun sovitettu viinipaketti maksaa 32 €/hlö ja se tilataan/maksetaan paikan päällä. Saatavilla on myös muita juomia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 8.3.2023 maksamalla osallistumimaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa. Linkki Lyytiin TÄSSÄ. Paikkoja on rajoitetusti.

Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.

Tilaisuus on avec.

TERVETULOA!