Rôtisseurs-ammattilaisjäsenet ovat tervetulleita kaikkiin jäsentapahtumiin, mutta nyt järjestämme Teille ihan oman tapahtuman. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ravintola-alan nykyisestä koulutuksesta, ruokainnovaatioista ja viinitrendeistä. Monipuolista vai mitä?

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Haagan kampus, Pajuniityntie 11, Helsinki

Aika:  Maanantai 6.3.2023 klo 16.00 - 19.00

Ohjelma: Haaga-Helian opettajia on paikalla kertomassa ajankohtaisasioita koulutuksesta. Keskustelua ja kannanottoja. Tuote-esittelyjä ja maistatuksia, mm. Beverage Partners Finland Oy:n edustamia viinejä. Lisäksi Meeat Food Tech Oy:n kasviproteiinista valmistettua pihviä - pääsette maistamaan maailman ensimmäistä 3D-printattua kasvipohjaista lihatonta lihaa Redefine-lankkupihviä ja Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailun finaalista Roy Norron kehittämää Kalatassua, joka tehdään suomalaisesta kalasta.

Hinta: 30 €/hlö. Sisältää ohjelman ja tarjoilun.

Ilmoittautuminen: Paikkoja on rajoitettu määrä ja vain ammattilaisjäsenille. Ilmoittaudu viimeistään 27.2.2023 maksamalla osallistumismaksusi sähköisessä Lyytipalvelussa. Linkki Lyytiin TÄSSÄ.

Pukeutuminen: Pikkutakki tai kokkitakki ja käädyt

TERVETULOA!