Mätisesonki Lappi-ravintolassa 21.1.2020
Tammikuu on tunnetusti mätiaikaa. Chaîne des Rôtisseurs Helsinki kutsuu jäseniä vuoden 2020 ensimmäiseen tilaisuutteen perinteiseen Lappi-ravintolaan nauttimaan lappilaisesta menusta, jossa on mukana iso annos pohjoisen mätejä! Lappi -ravintolalla on Rôtisseurs kilpi!
Aika: tiistai 21.1.2020 klo 18:00-22:00
Paikka: Ravintola Lappi, Annankatu 22, Helsinki
Menu - keittiömestari Harri Savolaisen loihtima sesonkiateria rotissööreille:
Poronverimakkaraa
***
Muikun ja siian mätiä Kilpisjärjeltä
***
Poronvasanpaistia
***
Luomuleipäjuustoa
Hinta: 68€/hlö. Sisältää menun alkujuomineen. Ravintolassa voi halutessaan tilata menuuseen sopivan viinipaketin edulliseen 21€/hlö hintaan.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-palvelussa, jossa myös maksetaan osallistuminen. Noudata palvelun antamia ohjeita. Linkki-palveluun avautuu TÄSTÄ.
Pukukoodi: Pikkutakki ja käädyt
Lappi Ravintolan ruoka ja sisustus ovat ne tekijät jotka nostavat Lappi -ravintolan käymisen arvoiseksi paikaksi. Kotimaiset, puhtaat ja ennenkaikkea tuoreet raaka-aineet takaavat aidot makunautinnot.