Master Class -workshop Kokkimaajoukkueen kanssa 27.9.2019
Aloitamme syksyn Master Class -workshopit korkeatasoisesti, siis huipulta! Saamme ohjausta Kokkimaajoukkueen edustajilta Espan kokkikoulussa 27.9.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi laittaa parastaan, kun Kokkikoulu Espalla valmistetaan Suomen kokkimaajoukkueen best of the best-illallinen yhdessä Kristianin ja muun tiimin kanssa.
Erinomaisesti pärjännyt Suomen kokkimaajoukkue edustaa Suomea kovatasoisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Seuraavaksi kokkileijonat keskittyvät The Culinary Olympics-mittelöön, joka järjestetään Stuttgartissa ensi vuonna. Kokkimaajoukkue, yhdessä yhteistyökumppaneineen tekee arvokasta työtä suomalaisen ruokakulttuurin ja -osaamisen tunnetuksi tekemiseksi maailmalla.
Työpajassa valmistetaan korkeatasoinen illallinen. Menu koostuu kokkileijonien viime vuosien parhaista annoksista. Annoksien suunnitteluun ja kehittämiseen on käytetty uskomaton määrä työtunteja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kokkimaajoukkueemme yksityiskohtaiseen ruoanvalmistustaitoon.
Aika: Perjantaina 27.9.2019 klo 17:00 - 22:00
Paikka: Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21, 4. krs., Helsinki
Hinta ja ilmoittautuminen: 89€/hlö, joka sisältää opetuksen, reseptiikan, raaka-aineet, illallismenun. Paikan päällä on lisäksi mahdollisuus ostaa menuun sopiva, huolella valikoitu viinipaketti hintaan 43€ (neljälle ruokalajille). Ilmoittaudu Lyyti-palvelussa antamalla pyydetyt nimi- ja yhteystiedot ja maksa osallistumisesi annettujen ohjeiden mukaan. TÄSSÄ linkki Lyytiin.
Pukukoodi: keittiötyöskentelyyn sopiva asu workshopissa, illallisella casual (käädyt vapaaehtoiset)
Paikkoja on rajoitetusti ja tlaisuus on tarkoitettu vain jäsenille! Voit tuoda omat veitsesi halutessasi.
TERVETULOA!
***
Tässä maajoukkueen menuesimerkit eri vuosilta:
2014
Sampea kolmella tavalla
Grillattu, kroketti ja sampimurekkeella täytetty kuningasrapu rulla
Sampi kaviaaria ja salaattia
2016
Merilevällä maustettua kirjolohta
Lohennahkakeksi
Kirjolohi tartaria sekä kirjolohenmätiä
Omenaa, kurkkua ja retiisiä
Kukkakaaliflan ja friteerattua kukkakaalia
Tilli-fenkolikastike
2017
Katajan kera paistettua villipeuran filettä
Terriini peuran sydämestä ja kielestä
Savustettua selleriä, porkkanaa ja keltajuurta
Villivalkosipulilla maustettua maa-artisokkapyrettä
Kuusenkerkkäkastike
2018
Kolmea Herukkaa
Herukkabavaroise
Sherbettiä
Financier & herukkakompottia
Marinoituja herukoita