Master Class -työpaja 21.11.2019 Espan kokkikoulussa
Jatkamme syksyn suosittuja Master Class -workshoppeja. Saamme ohjausta jälleen Kokkimaajoukkueen edustajilta Espan kokkikoulussa 21.11.2019
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi laittaa parastaan, kun Kokkikoulu Espalla valmistetaan Helsingin Paistinkääntäjille suunniteltu erityismenu.
Erinomaisesti pärjännyt Suomen kokkimaajoukkue edustaa Suomea kovatasoisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Seuraavaksi kokkileijonat keskittyvät The Culinary Olympics-mittelöön, joka järjestetään Stuttgartissa ensi vuonna. Kokkimaajoukkue, yhdessä yhteistyökumppaneineen tekee arvokasta työtä suomalaisen ruokakulttuurin ja -osaamisen tunnetuksi tekemiseksi maailmalla.
Työpajassa valmistetaan korkeatasoinen illallinen. Menu koostuu kokkileijonien kokemuksista. Annoksien suunnitteluun ja kehittämiseen on käytetty uskomaton määrä työtunteja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kokkimaajoukkueemme yksityiskohtaiseen ruoanvalmistustaitoon.
Menu: Friteerattua merirapua & rakuuna emulsiota
MInttusokerisuolattua siikaa & suolaheinäkastiketta
Possua & mustaavalkosipuli glaze
Kyyhkyä & aniskastiketta
Aika: Torstaina 21.11.2019 klo 17:00 - 22:00
Paikka: Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21, 4. krs., Helsinki
Hinta ja ilmoittautuminen: 87€/hlö, joka sisältää opetuksen, reseptiikan, raaka-aineet, illallismenun. Paikan päällä on lisäksi mahdollisuus ostaa menuun sopiva, huolella valikoitu viinipaketti päivän hintaan. Ilmoittaudu Lyyti-palvelussa antamalla pyydetyt nimi- ja yhteystiedot ja maksa osallistumisesi annettujen ohjeiden mukaan. TÄSSÄ linkki Lyytiin.
Pukukoodi: keittiötyöskentelyyn sopiva asu workshopissa, illallisella casual (käädyt vapaaehtoiset)
Paikkoja on rajoitetusti ja tlaisuus on tarkoitettu vain jäsenille! Voit tuoda omat veitsesi halutessasi.
TERVETULOA!