Champagne -matka Ranskaan syyskuussa 2019

TÄMÄ MATKA MYYTIIN LOPUUN PARISSA PÄIVÄSSÄ! KON-TIKI JÄRJESTÄÄ KANSSAMME TOISEN MATKAN 19.-23.9.2019. MATKA TULEE MYYNTIIN TÄMÄN VIIKON LOPUSSA. SEURAA KOTISIVUJAMME!

 

Tervetuloa Helsingin Paistinkääntäjien odotetulle maistelu- ja tutustumismatkalle Ranskan Champagneen 26.-30.9.2019.

 

Matkasuunnitelmat on tehty ja matka on myynnissä välittömästi. Matkalle mahtuu 20 osallistujaa.  

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Tours (myyntipäällikkö Susa Huotari, puh. 045 124 2000, susa@kontiki.fi) ja matkanjohtajanamme on kokenut Pekka Olkinuora. Hänellä on monipuolinen kokemus ranskalaisista viinitiloista sekä viini- ja gourmet-tuottajayhteistyöstä. Pekalla on ranskalainen matkanjohtajakoulutus ja hän on suorittanut myös kansainvälisen viinikaupan kurssin Bordeauxissa.

Ajankohta: 26.-30.9.2019, 4 yötä

Lennot: Finnair

26.9. AY 1571 Helsinki - Pariisi 07.35-09.40

30.9. AY 1573 Pariisi - Helsinki 19.00-22.55

Majoittuminen: Premier BW Hotel de la Paix ****

9 Rue Buirette - 51100 Reims, France (tässä LINKKI hotellin kotisivulle)

Hinta: 1990 €/hlö, jaetussa 2h-huoneessa. 280 €/hlö 1 h-huoneen lisämaksu.

Maksuehto: Ennakkomaksu 300 €/hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä. Loppumaksu maksetaan kuusi (6) viikkoa ennen matkan alkua (15.8.2019).

Ilmoittautuminen suoraan matkanjärjestäjälle sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09-433 600. Ilmoittautuessasi tarvitset: nimi kuten passissa, osoite (sekä puhelin ja email), tieto mahdollisista ruokarajoitteista, ja mahdollinen Finnair plus-numero.

KATSO matkakuvaus ja yksityiskohtaiset tiedot alla olevasta Kon-Tiki Toursin Flyer Champagne -esitteestä.

 

TERVETULOA!

Samppanja on kuohuviini, jota tuotetaan Champagnen maakunnassa Ranskassa. Samppanja on suosittua erityisesti juhlajuomana.Samppanjaa tehdään valkoisista Chardonnay- sekä punaisista Pinot Noir- ja Pinot Meunier -viinirypäleistä. Samppanja on yleensä valkoista, sillä rypäleiden kuoret poistetaan nopeasti ennen käymistä. Jos samppanjaan lisätään punaviiniä tai kuoret jätetään pidemmäksi aikaa (method saignée), saadaan rosésamppanjaa. Samppanja valmistetaan kaksinkertaisen käymisen avulla, ja välissä siihen lisätään sokeria. Toisen käymisen aikana syntyvä hiilidioksidi liukenee juomaan ja aiheuttaa sen kuohumisen ja poreilun. Valmiin samppanjan alkoholipitoisuus on 12 prosenttia. Suurin osa samppanjasta on nykyisin kuivaa, mutta vielä 1800-luvulla samppanja juotiin aina makeana.Puolet tuotetusta samppanjasta nautitaan Ranskassa. Samppanja oli kauan kuninkaallisten suosima juoma, mutta 1900-luvun aikana sen käyttö on yleistynyt, vaikka se onkin edelleen kallista muihin viineihin verrattuna.

Flyer Champagne