Tule kannustamaan vuoden nuori kokki Riku Ruuskanen Istanbulin kisaan 15.8.2013. Annoskuvat nyt uutisessa

7.8.2013

Paistettua kuhaa, kuhamureketta, tillikreemiä, vaniljalla maustettua porkkanapyreetä ja punasipulihilloketta

Suomen nuori kokki Riku Ruuskanen osallistuu kansainväliseen Nuorten kokkien kisaan Istanbulissa 6. syyskuuta. Rikun harjoittelumenu tarjotaan illallisena paistinkääntäjille kilpiravintola Vesilinnassa Jyväskylässä. Ennen illallista Martti Lehtinen järjestää tuomarointikoulutuksen, jossa käydään läpi tuomaroinnin perusteita.

15.8 ilta alkaa Martti Lehtisen tuomarointiarviointikoulutuksen teoriaosuudella  klo 17.00, jonka jälkeen illallinen noin klo 18.30 alkaen.

Illallisen kustannuksesta menee 5,00 €/ hlö Rikun kilpailun matkakassaan Turkkiin. Koulutuksen tarjoaa Martti Lehtinen. Illaisen hinta  on 49€ + juomat 27€.

Koulutukseen ja illalliselle ILMOITTAUTUMINEN 12. 8. MENNESSÄ
puhelimitse: 010 439 3000

 

Ruuskasen harjoittelumenu

Paistettua kuhaa, kuhamureketta, tillikreemiä,

vaniljalla maustettua porkkanapyreetä ja punasipulihilloketta

***

Höyrytettyä karitsanpaahtopaistia, linssejä,

voissa haudutettuja juureksia ja punajuurikastiketta

Suklaakakkua, punaviinissä keitettyjä päärynöitä,

***

vadelmamoussea ja päärynäpyreetä



Juomat  27,00 €

Prüm Blue Riesling Kabinett  2010, S.A. Prüm ( 12 cl )

***

Villa Martis 2007 Langhe Rosso DOC, Marchesi di Grésy ( 18 cl )

***

Burmester Sotto Reserva Port, Burmester ( 8 cl )
 

Edellinen annos lähikuvana
Höyrytettyä karitsanpaahtopaistia, linssejä, voissa haudutettuja juureksia ja punajuurikastiketta
Suklaakakkua, punaviinissä keitettyjä päärynöitä, vadelmamoussea ja päärynäpyreetä
Conseiller Culinaire Commandeur Martti Lehtinen antoi palautetta Riku Ruuskaselle erinomaisesta kokonaisuudesta ja evästeitä Istanbulin kilpailuun