Tule kannustamaan vuoden nuori kokki Riku Ruuskanen Istanbulin kisaan 15.8.2013. Annoskuvat nyt uutisessa
7.8.2013
Suomen nuori kokki Riku Ruuskanen osallistuu kansainväliseen Nuorten kokkien kisaan Istanbulissa 6. syyskuuta. Rikun harjoittelumenu tarjotaan illallisena paistinkääntäjille kilpiravintola Vesilinnassa Jyväskylässä. Ennen illallista Martti Lehtinen järjestää tuomarointikoulutuksen, jossa käydään läpi tuomaroinnin perusteita.
15.8 ilta alkaa Martti Lehtisen tuomarointiarviointikoulutuksen teoriaosuudella klo 17.00, jonka jälkeen illallinen noin klo 18.30 alkaen.
Illallisen kustannuksesta menee 5,00 €/ hlö Rikun kilpailun matkakassaan Turkkiin. Koulutuksen tarjoaa Martti Lehtinen. Illaisen hinta on 49€ + juomat 27€.
Koulutukseen ja illalliselle ILMOITTAUTUMINEN 12. 8. MENNESSÄ
puhelimitse: 010 439 3000
Ruuskasen harjoittelumenu
Paistettua kuhaa, kuhamureketta, tillikreemiä,
vaniljalla maustettua porkkanapyreetä ja punasipulihilloketta
***
Höyrytettyä karitsanpaahtopaistia, linssejä,
voissa haudutettuja juureksia ja punajuurikastiketta
Suklaakakkua, punaviinissä keitettyjä päärynöitä,
***
vadelmamoussea ja päärynäpyreetä
Juomat 27,00 €
Prüm Blue Riesling Kabinett 2010, S.A. Prüm ( 12 cl )
***
Villa Martis 2007 Langhe Rosso DOC, Marchesi di Grésy ( 18 cl )
***
Burmester Sotto Reserva Port, Burmester ( 8 cl )