Tamperelainen Ravintola C valittiin Vuoden ravintolaksi

22.2.2011

Gastronomien Seuran valinnan perusteena on C:n laadukkaita raaka-aineita arvostava linja, sesonkeja noudattava huolellinen ruoan valmistus sekä ruuan ja viinien tarkka yhteensovittaminen.

 

Perusteluiden mukaan C:n ruoka on selkeää, korkeatasoista ja huolella valmistettua. Viinien valinta on huolellista ja ammattitaitoista. Ravintola C:lle myönnettiin viime vuonna Rôtisseurs-järjeston kilpi.

Ravintola on avoinna sekä lounasaikaan että iltaisin.

Suomen Gastronomien Seura on valinnut Vuoden Ravintolan jo vuodesta 1985 lähtien. Tampereelle titteli tuli nyt vasta toisen kerran.

Helsinkiläisen sommelièren Christina Suomisen ja raumalaisen keittiömestarin Ilkka Isotalon tiet kohtasivat muutama vuosi sitten ravintola Näsinneulassa. Toive yhteisestä ravintolasta toteutui, kun ravintola C avattiin Rautatienkadulla entisen ravintola Perlan paikalla.