Ravintola Göstalle Rôtisseur-kilpi
26.8.2016
Ruokamatka on myös taidematka.
Serlachiuksen taidekeskus Göstassa Mäntässä sijaitsevalle Ravintola Göstalle luovuttiin torstaina 25. elokuuta arvostettu Rôtisseur-kilpi. Kilven luovuttivat Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Suomen valtavouti Ari Arvonen ja Tampereen vouti Mikko Reinikka. Ravintoloitsijat Henry Tikkanen, Pekka Terävä ja Pasi Heinonen olivat kaikki vastaanottamassa kilpeä.
”Kilpi tukee hyvin myös omia päämääriämme. Tavoitteemme on olla Euroopan paras museoravintola” ravintoloitsija Henry Tikkanen kertoo.
Maître Rôtisseur Henry Tikkanen vastaa ruokatuotteesta, joka keskittyy sesongin puhtaisiin makuihin vuoden ympäri. Ravintolapäällikkö Chef de Table Anu Huhtala vastaa viineistä ja salihenkilökunnasta.
Rôtisseur-kilpi merkki laadusta
Rôtisseur-kilpi merkitsee palvelun ja valikoiman poikkeuksellista erottumista alueen ja alan muista yrityksistä, kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta. Laadun ja palvelun tulee pysyä samalla korkealla tasolla jatkuvasti, valikoima ja sen laajuus vaihtelevat sesonkien mukaan. Tuotevalikoiman tulee olla monipuolinen, ja oman erityisosaamisalueen tulee olla poikkeuksellisen vahva. Ravintolan ulkoasu, henkilökunnan työasut ja yleinen siisteys tulee olla moitteettomia. Kilpikriteerit ovat julkisia ja niiden täyttymistä valvotaan vuosittain kilpiyrityksen itsearvoinnilla sekä alueellisen voutineuvoston toimesta.