Kuukauden kilpiravintola Lahden Seurahuone tarjoaa jäsenetuna lasillisen kuohuvaa jopa 12 hengelle

17.10.2016

Reilun 120 vuotiseen historiaan Lahden Seurahuoneella kuuluu oleellisena osana ruoan herkullisuus ja erinomainen palvelu

Lahden Seurahuoneen tarina alkoi jo vuonna 1871, kun tanskalaissyntyinen rouva Moesbel perusti leipuriliikkeen ja kahvilan. Pian kuitenkin tiloista muodostui ravintola ja näin tarina vailla vertaansa oli saanut alkunsa. Reiluun 120 vuoteen mahtuu monia mielenkiintoisia vaiheita, tapahtumia ja muutoksia.

Hämesalin ja Lahden Seurahuoneen keittiömestarina toimii MaîtreRôtisseur , Vice - Conseiller Culinaire de Lahti Ville Penttilä.

Penttilä uskoo ruoanlaitossa raaka-aineiden omaan makuun ja sen korostamiseen. Liikoja mausteita ei Seurahuoneen keittiöstä löydy, vaan tyypillisempiä ovat tuoreet yrtit, sipulit ja juurimausteet.

Lue lisää Lahden Seurahuoneesta täältä: Lokakuu - Lahden Seurahuone, Hämesali

Kuukauden ravintolan Rôtisseurs-jäsenetu

Lahden Seurahuoneen Hämesali-ravintola tarjoaa ruokailun alkuun lasillisen kuohuvaa 
(max 12 hlö).  Hämesali- ravintola avoinna tilauksesta ja erikoisjuhlapyhinä. . Ilmoitathan varauksen yhteydessä olevasi Paistinkääntäjä