Jyväskylän Figaro sai kilvet

8.6.2010

Maitre Restaurateur Niko Saarukka puolisoineen, vouti Matti Turunen ja Maitre Rotisseur Janne Muuronen kuuntelevat valtavoudin luovutuspuhetta.

Jyväskylän voutikunnan jäsenten täyttämälle ravintola Figarolle luovutettiin Chaine des Rotisseurs kilpi 1.6.2010

Jyväskylässä vietettiin iloista juhlaa tiistai-iltana kun monien jäsenten jo aikaisemminkin suosima Ravintola Figaro liittyi Jyväskylän kilpiravintoloiden joukkoon.

Ennen kuvissa olevia pää- ja jälkiruokaa oli nautittu paahdettua peltopyytä, parsasalaattia ja parsamoussea sekä maa-artisokkakeittoa huhtasienipaistoksen kera. Kaikki aterian viinin olivat myös erinomaisesti valittu kolme maaosaa kiertäen. Ravintoloitsijalla on omakohtaista kokemusta menestyneeltä tilalta Uudesta-Seelannista.

Minun oli aterian jälkeen helppo kiittää onnistuneesta ateriakokonaisuudesta ja todeta kilven tulleen oikeaan paikkaan.

Antti Hemmi
Valtavouti

Jokirapumurekkeella täytettyä kuhaa, nokkos-voikastike ja tuulihattuperunaa.
Raparperimuffini ja lime-valkosuklaavanukasta, mansikkajäätä ja mansikka-chilihilloke