Kulinaristin joulukalenteri 2023
15.12.2023
Seuraamalla gastronomista joulukalenteriamme sosiaalisessa mediassamme Instagramissa tai Facebookissa voit voittaa huikeita kulinaristisia lahjakortteja tai tuotteita. Joulukalenterissamme on mukana…
15.12.2023
Seuraamalla gastronomista joulukalenteriamme sosiaalisessa mediassamme Instagramissa tai Facebookissa voit voittaa huikeita kulinaristisia lahjakortteja tai tuotteita. Joulukalenterissamme on mukana…
15.12.2023
Nuorten kokkien SM 2024 kilpailut käydään la 20.1.2024 Jyväskylässä Aluekarsintakilpailut järjestettiin eri alueilla marras-joulukuussa 2023. Alueellisiin kilpailuihin voi osallistua kaikki…
25.10.2023
Ravintola Salon Seurahuone Oy:n omistavat Maître Rôtisseur Kalle Hämäläinen, Maître Restaurateur Maija Lehtinen ja Chef de Table Eija Hämäläinen. Salon Seurahuoneen ravintolakilpi siirtyy omistajiensa…
18.10.2023
Jyväskylässä sijaitseva Kuokkalan Kartano ja Helsinkiläinen Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat saaneet laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden…
10.10.2023
Karjalan Kapusta myönnettiin Saimaa Gourmet Gaalassa la 7.10. Lari-Pekka Ruotsille LAB-ammattikorkeakoulun lehtori, yrityskummi Lari-Pekka Ruotsille luovutettiin viikonloppuna Karjalan Kapusta…
2.10.2023
Chaîne des Rôtisseurs Turku tukee Turun alueen ruokakulttuuria ja nostaa esiin joka toinen vuosi paikallisia taidokkaita kokkeja ja salipuolen työntekijöitä palkitsemalla heidät Haarukka-palkinnolla.…
11.9.2023
Porin keskustassa, Eetu Salinin aukiolla sijaitsevalle Borg Kitchen & Barille myönnettiin lauantaina 9.9. kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan…
21.8.2023
Sodankylän Sattasessa sijaitsevalle Lapin Gourmetkokkien herkkupuodille myönnettiin lauantaina kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus korkeasta tasosta ja…
18.8.2023
Perjantaina 18.8. vietetään Kansallista Lenkkipäivää Tänä vuonna 60-vuotissyntymäpäiväänsä viettävät Chaîne des Rôtisseurs Finlande sekä kansallismakkaramme HK Sininen Lenkki®. Perjantaina 18.8.…
17.8.2023
Nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailut käydään tänä vuonna Turkissa, Istanbulissa 4-8.8.2023. Nuorten kokkien MM-kilpailuja on käyty vuodesta 1977. Tämän vuoden kilpailuihin osallistuu 22 nuorta…
15.8.2023
Nuorten sommeliereiden eli saliammattilaisten MM-kilpailut käydään syyskuussa Ljubljanassa, Sloveniassa. Nuorten ammattilaisten tukeminen, auttaminen ja rohkaiseminen on yksi järjestömme toiminnan…
28.6.2023
Saku Karstila, 18, Jyväskylä, on tämän vuoden edustaja Jeunes Chefs Competition MM-kilpailuissa. Saku voitti Nuorten kokkien SM-kilpailut tammikuussa ja suuntaa lokakuussa kansainväliseen kilpailuun…
26.6.2023
Toimintamme on avointa kaikille ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuurista innostuneille riippumatta heidän iästä, sukupuolesta, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisuudesta tai…
13.6.2023
Viime viikonloppuna oli kansainvälisen Chaîne des Rôtisseurs järjestön kansainvälinen vuosikokous Nizzassa. Juha Ojamo Suomen pitkäaikainen ja merkittävää panostusta järjestömme eteen tehnyt Juha…
6.6.2023
Kiitos kaikille ilmoittautuneille - 60v juhlavuoden Suurkapitulimme 25-27.8. Tampereella on myyty loppuun ennätysnopeasti. Kapitulin installointiin oli paikkoja 80kpl ja kaikki halukkaat eivät…
2.6.2023
Puumalassa, välkehtivän sinisen Saimaan rannalla sijaitsevan Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille myönnettiin viime viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan…
16.5.2023
Maailman neljäs kansainvälinen OMGD Suurkapituli järjestetään tänä vuonna Turkin Izmirissä. Izmir sijaitsee Turkin Egeanmeren rannikolla, joka tunnettiin antiikin nimellä "Smyrna". Kaupungin…
4.5.2023
Turun Pläkkikaupungin osassa sijaitsevalle Turun Mestaripalville myönnettiin eilen keskiviikkona 3.5.2023 Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus yrityksen korkeasta tasosta ja…
21.4.2023
Chaîne des Rôtisseurs viettää vuosittain maailmanlaajuista Rôtisseurskilpipäivää nimeltä World Chaine Day. Vuonna 2023 Rôtisseurspäivä on lauantaina 22.4. ja sen teemana on Come with your Heart.…
3.4.2023
Pasha & Kulitsa: Pashan alkuperäisenä ideana oli saada käytettyä paastonaikana käyttämättä jääneet maitotaloustuotteet. Pasha on Ortodoksisen perinteen mukaisesti pääsiäisajan juhlaan liittyvä herkku,…